top of page

#KERKDOEN

Kerk2030 biedt een landelijk Geloof, Leer- en OntWikkeltraject (GLOW) voor leden en leiders van lokale kerken. Tijdens dit traject staat de eigen lokale context centraal. Kerkmoment biedt een reeks inspiratiemomenten voor het gesprek over kerkvernieuwing in jouw gemeente. Vanuit het verlangen dat kerken in onze tijd groeien en bloeien, mogelijk in aantal, zeker in geloof, hoop en liefde.

> BEKIJK HIER HET WEBINARPROGRAMMA

michele-canciello-cpsqPwhN1Qg-unsplash_e

GLOW AANMELDFORMULIER

MEEDOEN

GLOW

 

Wil je samen met je gemeenteleden en kerkenraad geïnspireerd en gestimuleerd worden jullie lokale kerk in te richten als oefenplaats van Gods Koninkrijk? Dat kan! Kerk2030 biedt elk jaar een landelijk Geloof, Leer- en Ont-Wikkeltraject (GLOW) aan. Klik hieronder voor meer informatie over GLOW en meld je gemeente aan!

AAN DE SLAG

KERKMOMENT

 

Hoe zou jij willen dat jouw kerk eruitziet in 2030? Wat betekent de kerk voor jezelf, voor anderen en voor je omgeving? Daarover gaat het in Kerkmoment: een reeks inspiratiemomenten voor het gesprek over kerkvernieuwing in jouw gemeente. Vanuit het verlangen dat kerken in onze tijd groeien en bloeien, mogelijk in aantal, zeker in geloof, hoop en liefde. De eerste modules zijn inmiddels beschikbaar op de website 
weetwatjegelooft.nl.

BIJDRAGEN?

ACADEMISCHE WERKPLAATS

Kerk2030 verricht handelingsonderzoek. Onder leiding van prof. dr. Hans Schaeffer vindt binnen verschillende lokale kerken onderzoek plaats. De resultaten van dit onderzoek komen ten goede aan de deelnemende lokale kerken. Ook worden deze resultaten (geanonimiseerd) gedeeld tijdens de GLOW-trajecten. Op die manier leren lokale kerken van, met en aan elkaar, gebaseerd op de laatste kennis en know how van wetenschappelijk onderzoek.

GLOW-TRAJECT

Start GLOW-traject 2:

Vrijdag 14 oktober 2022, locatie en tijd volgt nog

Overige data GLOW-traject 2: 10-03-2023, 03-11-2023 en 01-03-2024

Start GLOW-traject 3:

Vrijdag 3 november 2023, locatie en tijd volgt nog

Overige data GLOW-traject 3: 01-03-2024, 08-11-2024 en 07-03-2025

Wil je meer informatie over het GLOW-traject of je daar als gemeentelid of predikant voor opgeven?
Neem dan contact op via klaaskoelewijn@kerk2030.nl of meld je aan.

bottom of page