In 2018 spraken twaalf kerken af vier keer bij elkaar te komen verspreid over twee jaar, om met elkaar te bidden, te bijbelluisteren en over en weer van elkaar te leren. De opbrengst van dit traject is verwerkt in een publicatie: 'Geloven doe je samen’.

 

Dit boekje wil bijdragen aan de vernieuwing van kerken. Het gaat om Christus volgen en geïnspireerd raken. Samen bouwen aan kerken als liefdevolle en open gemeenschappen, voorportalen van Gods Koninkrijk met een boodschap van Goed Nieuws voor alle mensen.

 

De kern van dit boekje bestaat uit zes praktijken van kerkzijn die eind 2017 herontdekt zijn door twintigers en dertigers naar aanleiding van de vraag:  Hoe zou jij willen dat jouw kerk eruitziet in 2030? Wat betekent de kerk voor jezelf, voor anderen en voor je omgeving? Daarover gaat het bij Kerk2030. Ons verlangen is dat kerken in onze tijd groeien en bloeien, mogelijk in aantal, zeker in geloof, hoop en liefde. Doe je mee?

PUBLICATIE

KERK2030

GELOVEN DOE JE SAMEN

Het boekje is ook in gedrukte vorm te verkrijgen. De kosten zijn 5 euro per stuk, met minimale afname van 10 stuks. Vanaf 100 stuks hanteren we een kortingstarief.

Bestellen kan door een e-mail te sturen naar info@kerk2030.nl

logo kerk 2030.png

INFO@KERK2030.NL | ©2020, KERK2030
Deze website is gemaakt door ID communicatie

  • Instagram - Kerk2030
  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter - Kerk2030