top of page
Image by Sincerely Media

Conferentie voor gewone vredezoekers

20 t/m 22 september 2024

 
 
 
Kerk-sta-op-logo.png

De kerk gevuld met vrede, vreugde en recht.

 

Verlang je naar een kerk die gevuld is met vrede, vreugde en recht? Ben je benieuwd hoe Gods koninkrijk zichtbaar wordt door de plaatselijke kerk? Kom dan naar de Kerk sta op! Conferentie.

 
 
 
 

In drie dagen samen met anderen christenen en vredezoekers ontdekken hoe jouw kerk een plek van heil en zegen kan worden én blijven: met prikkelende lezingen van onder andere Stefan Paas en leerzame opdrachten om de kennis meteen in de praktijk te brengen.

 
 

Kerk sta op! Is een initiatief van kerkvernieuwings-organisatie Kerk2030 in samenwerking met de Theologische Universiteit Utrecht en Micha Nederland.

 
 
 
Background.jpg

Meld je aan als gemeentelid of gast

 

Ik meld me aan als gemeentelid of gast en check bij mijn plaatselijke kerk of deze reeds is aangemeld.

 

Meld je aan als kerk

 
 
Ik meld mijn plaatselijke kerk aan en maak dat bekend binnen mijn gemeente.

Veelgestelde vragen

 
 

Waar is de conferentie? Conferentiecentrum de Betteld in Zelhelm, Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem, Gelderland

Wat gaan we doen? Samen zijn, samen genieten, zingen, lezen, luisteren, nadenken en handvatten ontdekken en krijgen voor kerkzijn in onze tijd.

Past de conferentie bij mij en mijn gemeente? Ja, denominatie maakt niet uit. Elke kerk met een verlangen naar vrede is welkom.

Wie zit er achter deze conferentie? Kerk2030 is een kerkvernieuwingsbeweging. De afgelopen jaren liepen gemeentebegeleiders met een kleine 40 kerken mee in hun proces van kerkvernieuwing. Daarbij werd aangesloten bij hoe God al bezig was in deze gemeenten. Ze zochten samen naar hoe God beweegt binnen hun kerk en hoe Hij daar vrede, vreugde en recht brengt. Kerk2030 is geworteld in de praktijk van de plaatselijke kerk. Onze kennis en vaardigheden versterken we door onderzoek van de Theologische Universiteit Utrecht. Voor deze conferentie werken we rond het thema recht doen samen met Micha Nederland.

Hoe werkt de aanmelding als kerk? 1 persoon in jullie gemeente meldt zich aan als deelnemende plaatselijke kerk en betaald daarvoor 230 euro. Dit maakt hij of zij bekend binnen zijn/haar gemeente. Alle gemeenteleden en gasten die zich daarna aanmelden betalen geen conferentiekosten. Ze melden zich individueel aan en betalen alleen voor catering en overnachting, als ze daar gebruik van willen maken.

Hoe werkt de aanmelding als gemeentelid Als gemeentelid of gast meld je jezelf aan voor deze Kerk sta op conferentie. Als je plaatselijke gemeente zich inmiddels aangemeld heeft betaal je geen conferentiekosten. Je betaald dan alleen voor catering en overnachting als je daar gebruik van maakt.

bottom of page